Červené víno
Červené víno se vyrábí pouze z modrých hroznů. Před lisováním červeného vína je nutné nechat rozemleté hrozny několik dní nakvasit, aby se uvolnilo červené barvivo ze slupek. Valná většina archivních vín jsou červená vína. Některá červená vína je nutné před podáváním dekantovat. Dekantace se provádí ze dvou důvodů. Prvním je oddělení sedimentu od vína. Druhým důvodem je provzdušnění vína.
Země původu
Vyberte si červené víno podle země původuOdrůdy vín
Vyberte si červené víno podle odrůdyZbytkový cukr
Vyberte si červené víno podle zbytkového cukru-
El Miracle Organic Tempranillo 2018, Vicente Gandía
Ve vůni jsou patrné tóny ostružin a černého rybízu. V chuti opět můžeme nalézt černý rybíz nebo lékořici. Příjemně ...
dočasně vyprodáno169,- Kčtip -
Cabernet - Cabernet Black Label, Las Moras
Ve vůni zaujme kořením, zejména zeleným pepřem, ostružinami a lékořicí. V chuti pak dominují hořká čokoláda, tmavé ...
dočasně vyprodáno349,- Kč -
Pionero Merlot, Viňa Morandé
Intenzivní fialovo červené víno s nádechem fialové. Jeho aroma připomíná lesní plody zejména ostružiny. Ovocné ...
dočasně vyprodáno189,- Kč -
Tannat reserva, Las Moras
Víno intenzivní červené barvy s vyváženou vůní dřeva, čokolády, máty a černého rybízu. Jemná nasládlá chuť vanilky ...
dočasně vyprodáno259,- Kč