Červené víno

Červené víno se vyrábí pouze z modrých hroznů. Před lisováním červeného vína je nutné nechat rozemleté hrozny několik dní nakvasit, aby se uvolnilo červené barvivo ze slupek. Valná většina archivních vín jsou červená vína. Některá červená vína je nutné před podáváním dekantovat. Dekantace se provádí ze dvou důvodů. Prvním je oddělení sedimentu od vína. Druhým důvodem je provzdušnění vína.

  • Pionero Merlot, Viňa Morandé

    Intenzivní fialovo červené víno s nádechem fialové. Jeho aroma připomíná lesní plody zejména ostružiny. Ovocné ...

    dočasně vyprodáno
    189,- Kč
  • Tannat reserva, Las Moras

    Víno intenzivní červené barvy s vyváženou vůní dřeva, čokolády, máty a černého rybízu. Jemná nasládlá chuť vanilky ...

    dočasně vyprodáno
    259,- Kč
1 2 3 4
Osobám mladším 18ti let alkohol neprodáváme!
EN