Červené víno

Červené víno se vyrábí pouze z modrých hroznů. Před lisováním červeného vína je nutné nechat rozemleté hrozny několik dní nakvasit, aby se uvolnilo červené barvivo ze slupek. Valná většina archivních vín jsou červená vína. Některá červená vína je nutné před podáváním dekantovat. Dekantace se provádí ze dvou důvodů. Prvním je oddělení sedimentu od vína. Druhým důvodem je provzdušnění vína.

  • El Miracle Organic Tempranillo 2018, Vicente Gandía

    Ve vůni jsou patrné tóny ostružin a černého rybízu. V chuti opět můžeme nalézt černý rybíz nebo lékořici. Příjemně ...

    dočasně vyprodáno
    169,- Kč
    tip
  • Cabernet - Cabernet Black Label, Las Moras

    Ve vůni zaujme kořením, zejména zeleným pepřem, ostružinami a lékořicí. V chuti pak dominují hořká čokoláda, tmavé ...

    dočasně vyprodáno
    349,- Kč
  • Tannat reserva, Las Moras

    Víno intenzivní červené barvy s vyváženou vůní dřeva, čokolády, máty a černého rybízu. Jemná nasládlá chuť vanilky ...

    dočasně vyprodáno
    259,- Kč
1 2 3 4
Osobám mladším 18ti let alkohol neprodáváme!
EN

Doprava po Praze ZDARMA

Vážení zákazníci,
vzhledem k vládním omezením jsme byli nuceni přerušit provoz naší vinotéky pro osobní odběry. Stále můžete využívat výdejních míst Uloženky nebo dopravu domů přes Messengera.

Navíc pro naše pražské zákazníky i nadále nabízíme rozvoz po Praze ZDARMA A to při nákupu nad 250 Kč.

zavřít