Červené víno

Červené víno se vyrábí pouze z modrých hroznů. Před lisováním červeného vína je nutné nechat rozemleté hrozny několik dní nakvasit, aby se uvolnilo červené barvivo ze slupek. Valná většina archivních vín jsou červená vína. Některá červená vína je nutné před podáváním dekantovat. Dekantace se provádí ze dvou důvodů. Prvním je oddělení sedimentu od vína. Druhým důvodem je provzdušnění vína.

1 2 3 4 5
Osobám mladším 18ti let alkohol neprodáváme!

Doprava po praze ZDARMA

Vážení zákazníci,
z důvodů mimořádné situace bude naše prodejna až do odvolání zavřena. Nadále však můžete využívat výdejních míst Uloženky nebo dopravu domů přes Messengera.

navíc pro naše pražské zákazníky nabízíme rozvoz po Praze
ZDARMA
A to při nákupu nad 250 Kč.

Vzhledem k dočanému uzavření vybraných obchodů, mezi něž patří i vinotéky, jsme nuceni toto opatření respektovat.

zavřít