Červené víno
Červené víno se vyrábí pouze z modrých hroznů. Před lisováním červeného vína je nutné nechat rozemleté hrozny několik dní nakvasit, aby se uvolnilo červené barvivo ze slupek. Valná většina archivních vín jsou červená vína. Některá červená vína je nutné před podáváním dekantovat. Dekantace se provádí ze dvou důvodů. Prvním je oddělení sedimentu od vína. Druhým důvodem je provzdušnění vína.
Země původu
Vyberte si červené víno podle země původuOdrůdy vín
Vyberte si červené víno podle odrůdyZbytkový cukr
Vyberte si červené víno podle zbytkového cukru-
Cero Coma Tinto - nealko víno, Vicente Gandía
Víno třešňově červené barvy s fialovými okraji, s vůní zralého červeného ovoce a lehkými tóny dřeva. Na patře je ...
SKLADEM169,- Kč Do košíkuakce
-6% -
Sandara Sangría, Vicente Gandía
Víno má jasně červenou, třešňovou barvu a vůni citrusů, čerstvého zralého červeného ovoce a náznakem pomerančového ...
SKLADEM149,- Kč Do košíku -
Ceremonia Reserva de Autor 2013, Vicente Gandía
Víno Ceremonia v sobě kombinuje tradiční postupy i nové trendy. Barva je sytě třešňově červená, čistá, sametová. Ve ...
dočasně vyprodáno369,- Kč
1
2