Včelovina Originál 0,75 l
Zrání Včeloviny probíhá obdobně za nízkých teplot. Délka zrání výrazným podílem ovlivňuje výsledné vlastnosti nápoje: čirý vzhled, jantarově-koňakovou barvu, příjemný medově bylinný svěží buket a harmonickou medově sladkou, mírně kořeněnou chuť.
Řízená fermentace speciálními chladnomilnými kvasinkami probíhá při nízkých teplotách 15-17 °C, což zabezpečuje lepší zachování aromatických a chuťových vlastností použitých surovin.
Včelovina je tradiční medovina vyrobená podle originální receptury klasickou metodou, tj. fermentací roztoku včelího medu, vody a extraktu bylin a koření. Svojí chuť získává díky pečlivému výběru nejkvalitnějších slovenských medů, kterých vyvážená kupáž je základem budoucí chuti a aromatem Včeloviny.
Včelovina je výborná jako aperitiv nebo dezert. Vhodná je v kombinaci s moučníky, ovocem a kořeněnými jídly.
Zlatá Salima - Brno 2008
Zlatý klas - České Budějovice 2008
Stříbrná medaile - Denver USA 2008
Zlatá medaile - Apimondial Montpellier France 2009
Bronzová medaile - Indiana USA State Fair 2009
Vinař | Včelco |
---|---|
Země původu | Slovensko |
Vinařská oblast | Smolenice |
Obsah alkoholu | 13 % |
Teplota | 12 - 16° C |
Objem | 0,75 l |
Alergeny | Oxid siřičitý |
Doporučujeme k





