Včelovina Originál 0,75 l

Zrání Včeloviny probíhá obdobně za nízkých teplot. Délka zrání výrazným podílem ovlivňuje výsledné vlastnosti nápoje: čirý vzhled, jantarově-koňakovou barvu, příjemný medově bylinný svěží buket a harmonickou medově sladkou, mírně kořeněnou chuť.

Řízená fermentace speciálními chladnomilnými kvasinkami probíhá při nízkých teplotách 15-17 °C, což zabezpečuje lepší zachování aromatických a chuťových vlastností použitých surovin.
Včelovina je tradiční medovina vyrobená podle originální receptury klasickou metodou, tj. fermentací roztoku včelího medu, vody a extraktu bylin a koření. Svojí chuť získává díky pečlivému výběru nejkvalitnějších slovenských medů, kterých vyvážená kupáž je základem budoucí chuti a aromatem Včeloviny.

Včelovina je výborná jako aperitiv nebo dezert. Vhodná je v kombinaci s moučníky, ovocem a kořeněnými jídly.

Zlatá Salima - Brno 2008
Zlatý klas - České Budějovice 2008
Stříbrná medaile - Denver USA 2008
Zlatá medaile - Apimondial Montpellier France 2009
Bronzová medaile - Indiana USA State Fair 2009

Vinař Včelco
Země původu Slovensko
Vinařská oblast Smolenice
Obsah alkoholu 13 %
Teplota 12 - 16° C
Objem 0,75 l
Alergeny Oxid siřičitý

Doporučujeme k

Dezert Aperitiv Ovoce Pikantní pokrmy Zmrzlina Sladká jídla
Včelovina Originál 0,75 l
tip
280,- Kč s DPH
ks
Dostupnost: do 3 dnů
Osobám mladším 18ti let alkohol neprodáváme!