Tramín červený 2008, slámové víno
Velmi vzácné víno s květnatou vůní a kořenitou chutí připomínající vyzrálé citrusové plody.
Slámové víno vzniká díky speciální technologii skladování, a to po dobu tří měsíců na slámě, byl získán při zpracování vinný mošt, který vykazoval více než 27° normalizovaného moštoměru sladu.
Doporučujeme podávat k výrobkům sladké kuchyně a jižnímu ovoci., a to při teplotě 12-14° C.
Vinař | Réva Rakvice |
---|---|
Země původu | Moravská vína |
Vinařská oblast | Velkopavlovická |
Odrůda | Tramín červený |
Vinařská obec | Hustopeče |
Viniční trať | Růženy |
Obsah cukru | sladké |
Ročník | 2008 |
Přívlastek | slámové víno |
Objem | 0,2 l |
Alergeny | Oxid siřičitý |
Doporučujeme k
