Sada španělských organických vín

V této sadě najdete pouze organická vína z ekologického zemědělství, tato řada vín je označována jako Nature Organic. Všechna vína jsme ještě navíc zabalili do dárkového sáčku. V sadě najdete tyto odrůdy:

  • Tempranillo - Odrůda Tempranillo se dokonale přizpůsobila Španělskému terroir. Ve vůni jsou patrné tóny ostružin a černého rybízu. V chuti opět můžeme nalézt černý rybíz nebo lékořici. Příjemně dlouhá dochuť spolu s osvěžujícím a vyváženým závěrem příjemně podtrhují kvalitu tohoto mladého, lehkého vína.
  • Verdejo - odrůda Verdejo je jedna z nejvíce zastoupených odrůd ve Španělsku. Barva vína je zlatavá se zelenkavými tóny. Jde o typického zástupce mladého vína odrůdy Verdejo. Ve vůni nalezneme exotické ovoce jako ananas či mango. Lehká, ale přesto plná chuť medu a citrusů s lehkým tónem zelených jablek je typická pro mladá vína odrůdy Verdejo. Téměř nekončící chuť v závěru s příjemnou dochutí dokresluje dojem z tohoto mladého, ale velmi podařeného vína. Ideální víno pro každodenní konzumaci, zejména před jídlem dokáže nabudit vaše chuťové buňky a dodá jídlu úplně jiný rozměr. To ovšem neznamená, že byste ho nemohli pít jen tak samotné. Výborně doplňuje pokrmy z rýže, ryby a mořské plody obecně

Dárkové balení Sada španělských organických vín obsahuje:

1x El Miracle Organic Tempranillo 2018, Vicente Gandía
1x El Miracle Organic Verdejo 2018, Vicente Gandía

Objem 2 x 0,75 l
El Miracle Organic Verdejo 2018, <span>Vicente Gandía</span>
Dostupnost: Vyprodáno
Osobám mladším 18ti let alkohol neprodáváme!
EN