Colheita 1980

Nejcennější portské víno. Nejlepší hrozny z nejlepší sklizně mají tu čest, aby z nich bylo vyrobeno toto úžasné portské víno. Lahvuje se po dvou letech zrání v sudu a láhve se ukládají do tmavých sklepů s kontrolovanou vlhkostí a teplotou. Víno si tak udrží mladou ovocnou chuť a zaručí se tím krásná rubínově červená barva. Věkem získává víno nádhernou jemnost a vyrovnanost.

Při zrání lahve musí ležet, aby nevyschla korková zátka. Před otevřením se láhev postaví, aby vzniklý sediment mohl klesnout ke dnu a víno se přelije do karafy. Doporučujeme ho vypít do 24 hodin.

Podává se po jídle jako digestiv.

Vinař Porto Barros
Země původu Portugalská vína
Vinařská oblast Douro
Obsah alkoholu 20 %
Obsah cukru sladké
Ročník 1980
Objem 0,75 l
Alergeny Oxid siřičitý

Doporučujeme k

Digestiv
Colheita 1980
Dostupnost: Vyprodáno
Osobám mladším 18ti let alkohol neprodáváme!
EN