Colheita 1980
Nejcennější portské víno. Nejlepší hrozny z nejlepší sklizně mají tu čest, aby z nich bylo vyrobeno toto úžasné portské víno. Lahvuje se po dvou letech zrání v sudu a láhve se ukládají do tmavých sklepů s kontrolovanou vlhkostí a teplotou. Víno si tak udrží mladou ovocnou chuť a zaručí se tím krásná rubínově červená barva. Věkem získává víno nádhernou jemnost a vyrovnanost.
Při zrání lahve musí ležet, aby nevyschla korková zátka. Před otevřením se láhev postaví, aby vzniklý sediment mohl klesnout ke dnu a víno se přelije do karafy. Doporučujeme ho vypít do 24 hodin.
Podává se po jídle jako digestiv.
Vinař | Porto Barros |
---|---|
Země původu | Portugalská vína |
Vinařská oblast | Douro |
Obsah alkoholu | 20 % |
Obsah cukru | sladké |
Ročník | 1980 |
Objem | 0,75 l |
Alergeny | Oxid siřičitý |
Doporučujeme k
Dostupnost: Vyprodáno