Colheita 1976

Nejcennější portské víno. Nejlepší hrozny z nejlepší sklizně mají tu čest, aby z nich bylo vyrobeno toto úžasné portské víno. Lahvuje se po dvou letech zrání v sudu a láhve se ukládají do tmavých sklepů s kontrolovanou vlhkostí a teplotou. Víno si tak udrží mladou ovocnou chuť a zaručí se tím krásná rubínově červená barva. Věkem získává víno nádhernou jemnost a vyrovnanost.

Při zrání lahve musí ležet, aby nevyschla korková zátka. Před otevřením se láhev postaví, aby vzniklý sediment mohl klesnout ke dnu a víno se přelije do karafy. Doporučujeme ho vypít do 24 hodin. Podává se stejně po jídle.

Vinař Porto Barros
Země původu Portugalská vína
Vinařská oblast Douro
Obsah alkoholu 20 %
Obsah cukru sladké
Ročník 1976
Objem 0,75 l
Alergeny Oxid siřičitý
Colheita 1976
tip
Dostupnost: Vyprodáno
Osobám mladším 18ti let alkohol neprodáváme!
EN

Doprava po Praze ZDARMA

Vážení zákazníci,
obnovujeme provoz naší vinotéky, pro osobní odběry bude otevřeno v pondělí a ve středu vždy mezi 17 a 19 hodinou, prosíme však o dodržování hygienických opatření, vše pro vás máme připravené. Stále můžete využívat výdejních míst Uloženky nebo dopravu domů přes Messengera.

Navíc pro naše pražské zákazníky i nadále nabízíme rozvoz po Praze ZDARMA A to při nákupu nad 250 Kč.

zavřít