Ceremonia Reserva de Autor 2011

Víno Ceremonia v sobě kombinuje tradiční postupy i nové trendy. Barva je sytě třešňově červená, čistá, sametoá. Ve vůni je lehce minerální, s tóny červeného a černého ovoce. V chuti pak zaujme svými dubovými tóny, pikantností, vyvážeností a krásnou dochutí. 

Víno je kupáží odrůd v poměru 60% Tempranillo, 30% Cabernet Sauvignon a 10%. Hrozny pochází z vinic Hoya de Cadenas, kde díky specifickému mikroklima, kdy je velký rozdíl v denních a nočních teplotách a jílovité půdě, vznikají velmi intenzivní vína. Vinifikace probíha v nerezových tancích při teplotě 25°C, macerace na slupkách pak po dobu 14 dnů. Víno následně zraje po dobu 12 měsíců v amerických dubových sudech z Missouri, přičemž jsou kombinovány poprvé, podruhé a potřetí použité sudy. Nakonec víno zraje minimálně 18 měsíců v lahvích. 

Doporučujeme podávat k červeným masům, zvěřině nebo sýrům.

92 bodů - Wine Guide 2015 La Semana Vitivinícola (Španělsko) 2015
Stříbrná medaile - AWC Vienna 2014
92 Points - La Semana Vitivinícola (Španělsko) 2014
89 bodů - Penin Guide (Španělsko) 2014
88 bodů - Penin Guide (Španělsko) 2013
90 bodů - Repsol Guide (Španělsko) 2013
Nejlepší reserva Cata els Bodeguers (Španělsko) 2012
88 bodů - Penin Guide (Španělsko) 2012
Stříbrn medaile - Vinul (Rumunsko) 2012
Bronzová medaile -  Vynodienos (Litva) 2012

* Obrázky vín jsou ilustrativní a mohou se lišit. Na požádání Vám rádi potvrdíme vzhled lahve.
Vinař Vicente Gandía
Země původu Španělská vína
Vinařská oblast Utiel – Requena
Odrůda Cuvée (směs červených vín)
Obsah alkoholu 13 %
Ročník 2011
Dekantace ano
Objem 0,75 l
Kategorie Vino de Autor
Alergeny Oxid siřičitý

Doporučujeme k

Sýry Hovězí maso Vepřové maso Zvěřina Skopové
Ceremonia Reserva de Autor 2011
tip
  • Ceremonia Reserva de Autor 2011
369,- Kč
ks
Dostupnost: skladem
Osobám mladším 18ti let alkohol neprodáváme!