Cabernet Sauvignon 2009, slámové víno
Aroma i chuť jsou zkoncentrovány do noblesní sladkosti s tóny po granátovém jablku a kandovaném ovoci.
Slámové víno vzniká díky speciální technologii skladování, a to po dobu tří měsíců na slámových rohožích, byl získán při zpracování vinný mošt, který vykazoval více než 27° normalizovaného moštoměru sladu.
Doporučujeme podávat ke sladkým dezertům a moučníkům s tvarohem, rozinkami, kandovaným ovocem či ovocem naloženým v likéru.
Vinař | Réva Rakvice |
---|---|
Země původu | Moravská vína |
Vinařská oblast | Velkopavlovická |
Odrůda | Cabernet Sauvignon |
Vinařská obec | Hustopeče |
Viniční trať | Růženy |
Obsah cukru | sladké |
Ročník | 2009 |
Přívlastek | slámové víno |
Objem | 0,2 l |
Alergeny | Oxid siřičitý |
Doporučujeme k
Dostupnost: Vyprodáno